Wandel, geniet en verbind: wandelweek in Zuid Limburg

door | 4 reacties

WANDEL 5-DAAGSE VAN 25 TOT 30 JULI.
KOM IN VERBINDING MET DE NATUUR, JEZELF EN MET ELKAAR

Rust en ruimte in je lichaam en je hoofd

Door te wandelen kom je tot rust en ontstaat er ruimte om in verbinding te gaan met jezelf en met de mensen om je heen. Tijdens de wandeling is er ruimte voor oefeningen en sessies die je inzicht geven. Denk aan individuele- en groepscoaching, yoga en meditatie. We lopen in een kleine groep van ca. 10 mensen. Je zult inzichten krijgen van ons, en ook van elkaar. Plezier en genieten horen daarbij. In verbinding met elkaar kan er zo veel moois ontstaan!

Er is geen vooropgezet programma. We leggen alleen de noodzakelijke dingen vast zoals de route en de overnachtingen. Op deze manier is er ruimte voor alles wat er spontaan en in het moment kan ontstaan tijdens het avontuur. Dit vraagt van jou als deelnemer dat je open staat voor wat zich in het hier en nu aandient. Magische momenten komen meestal wanneer je het niet verwacht! Ga ontdekken waar jij naar verlangt, waar jouw grenzen liggen en wat jij de wereld hebt te geven. Ervaar de verbinding met elkaar, hoe jij geeft en ontvangt, en wat jouw plek is. Het doel is de reis, niet de bestemming. Leer van de reis, je medewandelaars en de natuur. En geniet!

De flyer is op de blog niet goed leesbaar. Vraag de volledige flyer aan: wim@currents.eu.

Fijn wanneer je deze blog deelt.

 

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van nieuwe blogartikelen? Schrijf je dan hieronder in. Uitschrijven kan altijd via de uitschrijflink in de mails die je van mij ontvangt.

Loading

4 Reacties

 1. Hans van der Eerden

  Dag Willem,

  Ziet er uitdagend uit! Stuur he wel eeb privé e-mail. Groetjes Hans

  Antwoord
  • Wim Nijssen

   Dag Hans, fijn dat je er bovenop zit! Ik zie jou mail tegemoet, groeten, Wim

   Antwoord
 2. hannah

  Wat een mooi initiatief! Heb het gedeeld met vrienden.
  Warme groet,
  Hannah & Aad

  Antwoord
  • Wim Nijssen

   Wat fijn, dank jullie!!

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.