Verbinden met plaats en ruimte

- Individuele coaching -

Thuis kan een fijne, vertrouwde plek zijn. Een plek die je kent, die je hebt opgebouwd en verzorgd. Het vertrouwde van familie, collega’s, vrienden, werk en inspiratie. Het vertrouwde dat doel en richting geeft aan je leven. In de loop van de tijd, van jouw leven en groei, wordt dat huis te klein voor jou. Het leven past niet meer zoals het voorheen deed. Je hebt meer ruimte nodig om nieuwe inspiratie en energie te vinden. Dat doet soms pijn; het vertrouwde loslaten zonder meteen te weten of er wel iets beters voor in de plaats komt. En toch, je kunt niet anders, het leven zelf vraagt er om.

Thuis kan ook een plek zijn die je kent uit jouw dromen en verlangens, waar je misschien al je hele leven naar op zoek bent. De ruimte van eindeloos zoeken en proberen, Van vallen en opstaan, altijd weer opstaan. Voor de zoeker is thuis geen vaste plek, het is een idee dat richting en doel geeft aan het leven zonder misschien ooit te vinden, Ook dat doet soms pijn; het bestaan van dat vertrouwde te weten en er altijd naar op weg zijn.

Ik kan jou begeleiden op jouw pad naar die nieuwe ruimte, dat nieuwe huis, naar de ontdekking van de bron van jouw verlangen en de volgende stap in jouw leven.