Uitademen op 16 en 19 oktober

door | 0 Reacties

Ik ben net terug uit Guatemala, waar ik drie maanden intensief als waarnemer voor de EU bij de verkiezingen heb gewerkt. Het was een bijzondere ervaring in wat ik graag als mijn tweede thuis zie. Naast de soms idyllische omgeving was het veeleisend en soms heftig. Ik merkte hoe moeilijk het is om in zulke drukke tijden goed te blijven ademen. De hitte en de druk van de missie maakten vaak dat ik alleen maar aan inademen dacht, als ik er überhaupt al aan dacht. In de avonden was er een beetje tijd om uit te blazen en dan merkte ik dat ik het uitademen juist onvoldoende deed, waardoor ik niet goed kon ontspannen. Pas toen ik weer terug thuis was kon ik me daar weer op concentreren. Vandaar nu een sessie met focus op uitademen!

 

Uit)ademen met intentie

Plaats: Zuiderlicht, Breda

Tijd: 16 en 19 oktober van 20 tot 2130 uur.

Prijs: 15 Euro

Er is plek voor ca 10 personen.

Aanmelden via mail, vermeld aub de datum waarop je wil deelnemen.

Deze sessie geeft aandacht aan de uitademing. Uitademen is belangrijker dan we vaak denken. Als we niet goed uitademen, is de inademing ook vaak niet goed. Met een goede uitademing komen inspanning en ontspanning beter in balans. We gaan daar deze avond ook een intentie bij gebruiken om onze aandacht voor uit- en inademing te focussen.

Je bent (weer) van harte welkom!

Hartelijke groet, Wim

 

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van nieuwe blogartikelen? Schrijf je dan hieronder in. Uitschrijven kan altijd via de uitschrijflink in de mails die je van mij ontvangt.

Loading

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *