Bewegen uit verlangen

- bewegen uit verlangen -

Elk mens heeft een verlangen naar heelheid en verbinding met anderen. De heelheid van jezelf te kunnen zijn te midden van alle anderen en de verbinding met hen te ervaren. Het maakt dat we in beweging komen om dat verlangen werkelijkheid te doen worden.

Zo zie ik het pad van de mens en zo zie ik ook mijn eigen pad. Mijn pad gaat vanuit een eerste beweging naar zelfstandigheid en onafhankelijkheid naar een steeds bewustere beweging naar de grondslag van liefde en heelheid. Dat leerde ik door in de wereld te staan. Eerst kwam kennis; alles wat je nodig hebt om je staande te houden in de wereld, om een gezin te stichten en daarvoor te kunnen zorgen.  Met die kennis kwam ik in een internationale en interculturele wereld van HR- en projectmanagement, onderwijs, coaching, training en organisatieontwikkeling. Ik leerde al snel dat met mensen samen te werken, samen te leven, samen vreugde en verdriet te kennen misschien nog belangrijker waren. Ik bewoog in de richting van meer verbinding door diepere vormen van coaching en begeleiding, geholpen door opleidingen in familieopstellingen, mediation, droomwerk en symbolische psychologie. 

Mijn begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak gesteund door een grondige kennis. Aandachtig luisteren, zonder oordeel, de juiste vragen stellen en volledig aanwezig zijn is daar de uiting van. Bij mij word je gezien en gehoord voor wie je bent, daarmee start elk gesprek.