Bewegen uit verlangen

- bewegen uit verlangen -

 Elk mens heeft een verlangen naar heelheid en verbinding met anderen. De heelheid van jezelf te kunnen zijn te midden van alle anderen en de verbinding met hen te ervaren. Het maakt dat we in beweging komen om dat verlangen werkelijkheid te doen worden.

Dat verlangen begint bij mij al heel vroeg, in eerste instantie onbewust. Mezelf doorgronden door de verschillen met anderen op te merken en zo door een beweging naar zelfstandigheid en onafhankelijkheid naar een steeds bewuster verlangen naar liefde en heelheid. Dat leerde ik door in de wereld te staan. Zonder te plannen, maar in het meebewegen met wat die wereld mij bood kwam ik in een internationale en interculturele wereld van HR- en projectmanagement, onderwijs, coaching en training. Ik ervaarde dat met mensen samen te werken, samen te leven, samen vreugde en verdriet te kennen het belangrijkst zijn. Ik bewoog in de richting van meer verbinding door diepere vormen van coaching en begeleiding, geholpen door opleidingen in familieopstellingen, mediation, droomwerk, ademcoaching en symbolische psychologie. De laatste jaren heb ik mij vooral gericht op relatiecoaching in organisaties en supervisie van coaches en therapeuten.

Mijn begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak gesteund door een grondige kennis. Aandachtig luisteren, zonder oordeel, de juiste vragen stellen en volledig aanwezig zijn is daar de uiting van. Bij mij word je gezien en gehoord voor wie je bent, daarmee start elk gesprek.