Ademworkshop op 4 mei

door | 0 Reacties

Op donderdag 4 mei is er weer een ademworkshop bij Zuiderlicht in Breda van 1930 tot 2130.

We weten dat adem fundamenteel is in ons leven. We kunnen een paar weken zonder voedsel, een paar dagen zonder water, en maar eventjes zonder lucht. Bewust bezig zijn met je adem is ook bewust bezig zijn met het leven, met jouw leven. Deze worskshop leidt je daar naar toe. Veel mensen kennen ademwerk van de pijn en moeite die we soms in het leven ervaren. Ademwerk maakt je ook bewust van van de ruimte, de rust en de levensvreugde die het ademen brengt. Bewust ademen is ook een oefening in vertrouwen in het mooie en het goede van het leven.

Op deze avond, 4 mei,  is er ruimte voor het leven dat niet werd geleefd, ook in jou. Misschien een herbeleven of opnieuw tot leven wekken van alles wat er niet heeft mogen of kunnen zijn. Ademen in een groep kan daarbij ook een dieper gevoel van verbinding en samenzijn geven.

Opgeven voor de workshop kan via het contactformulier op deze website of rechtstreeks op wim@currents.eu. Kosten voor de workshop zijn 20 Euro.

Ik ontving mijn opleiding tot ademcoach bij Fenneke van Ademwerk.nl. Hierbij een mooie podcast waarin Fenneke aan Arie Boomsma uitlegt wat ademwerk voor jou kan doen: https://open.spotify.com/episode/5Gf3cb5Sdy86WkdfhybQxG?si=NbUYxr1JTcOwF1mmJpddsw&dd=1&nd=1

 

 

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van nieuwe blogartikelen? Schrijf je dan hieronder in. Uitschrijven kan altijd via de uitschrijflink in de mails die je van mij ontvangt.

Loading

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *