Ademworkshops op 13 en 19 maart in Breda

door | 0 Reacties

Adem is fundamenteel in ons leven. Adem is leven! We doen het meestal onbewust en zonder er bij na te denken. Ontdek wat er gebeurt als je bewust gaat ademen en daardoor meer bewust gaat ervaren. Door middel van verschillende ademtechnieken kun je dichter bij je gevoel komen en dichter bij jezelf. Bewust ademen is een beetje thuis komen.

Veel mensen kennen ademwerk van de pijn en moeite die we soms in het leven ervaren. Ademwerk maakt je ook bewust van van de ruimte, de rust en de levensvreugde die het ademen brengt. Bewust ademen is ook een oefening in vertrouwen in het mooie en het goede van het leven.

In maart geef ik twee ademworkshops in Breda. Op maandag 13 maart in Zuiderlicht (https://www.zuiderlichtbreda.nl/) en op zondag 19 maart in Zero-Point (https://zero-point.nl/).

De workshop op 13 maart is in de avond van 1930 tot 2130, deelnamekosten zijn 15 Euro.

de workshop van 19 maart is in de ochtend van 0930 tot 1130. deelnamekosten zijn 20 Euro.

Er is plaats voor maximaal 10 personen, voor een goede begeleiding en ervaring. Je kunt je opgeven via het contactformulier op deze website.

In deze workshops ga je aan de hand van een aantal ademtechnieken jouw diepere essentie verkennen en ontdekken. Je gaat beleven hoe jouw adem je dichter bij jezelf kan brengen en meer rust kan geven. Ademen in een groep geeft daarbij ook een dieper gevoel van verbinding en samenzijn. Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn op deze workshop. Eet niet te veel voorafgaand aan de workshop en laat je telefoon en beeldscherm een paar uren van te voren al uit. Draag gemakkelijke kleren. De ruimte is schoenvrij, dus draag dikke sokken of breng sloffen mee als je snel koude voeten krijgt.

 

Wil je via e-mail op de hoogte gehouden worden van nieuwe blogartikelen? Schrijf je dan hieronder in. Uitschrijven kan altijd via de uitschrijflink in de mails die je van mij ontvangt.

Loading

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *